CURS: CONEGUEM-NOS PER EDUCAR MILLOR. Vic

Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

CURS: CONEGUEM-NOS PER EDUCAR MILLOR

Eines per gestionar i transformar les relacions en l’àmbit educatiu i familiar

  • La teva infantesa i adolescència influeixen en el teu dia a dia? Repeteixes els mateixos patrons?  Vols que sigui diferent?
  • Vols descobrir què és essencial per acompanyar els teus fills/es i/o alumnes a través del treball biogràfic?
  • Com respons davant l’agressivitat, la queixa, el desordre i el nerviosisme dels nens/es i adolescents? Com respondre-hi de manera constructiva?
  • Vols relacions autèntiques i sinceres? La crítica, els prejudicis, l’opinió dels altres, … obstaculitzen la teva comunicació?
  • Vols noves eines i recursos per la teva tasca educativa?

17, 18 i I9 de juliol:  EL CENTRE Carrer Montserrat 13.  Vic
Horari: de 9h a 13:30h i de 15:30h a 18h

Preu-Inversió:  125€

Inscripcions: anna@annaserradolcet.com    www.annaserradolcet.com
rserra26@xtec.cat

Anna Serra Dolcet  i Roser Serra Dolcet
Professionals de l’Educació

Comentaris de persones que han viscut el Curs:

“Aquest curs em serveix per saber millor qui sóc, d’on vinc i cap a on vaig. Agraeixo el respecte i el tacte amb el que s’ha dut a terme tota la formació i l’experiència viscuda. M’emporto molta gratitud i força. Moltes gràcies!!!!” C. B.

“Per obrir portes del meu interior, a vegades tancades amb pany i clau per no ferir més. Remou emocions! M’emporto alegria de saber que gràcies a totes les pedres viscudes, algunes petites, d’altres més grans m’han ajudat a ser com sóc!” M. F.

“M’ha servit per remoure coses, conèixe’m més, garantir poder-me parar a pensar i fer-me preguntes. Gràcies absolutament a tot: el tracte, calidesa, cohesió, compartir, valentia, felicitat, energia. M’emporto un regal pel meu cor, meva ment i meu esperit. Gràcies.” S. T.

“Per veure més enllà de les persones. Agraeixo la vida que tinc, família, amics, feina. M’emporto energia, força, calma, amor, confiança amb mi mateixa i amb els altres.” N. B.

“Per escoltar i recordar el meu passat. Per viure amb molta il.lusió el present. Per crèixer en els nous camins i projectes del meu futur. Gràcies” A. T.

“M’emporto gratitut, portes obertes, mirades diferents, acolliment. Em serveix per continuar el meu viatge cap a mi mateixa. Gràcies!” L. L.

“A vegades em costa expressar el què penso i sento i amb aquesta formació he estat més oberta a fer-ho. M’emporto ganes d’aplicar tot el que he sentit i après. Moltes gràcies!!!” S. L.

“Per agraïr als meus èssers estimats tot el que han fet per a mi. Per treballar la meva calma. M’emporto pau, tranquil.litat i gratitut. Estic molt feliç!!” N. G.

“M’ha servit per recordar experiències viscudes durant els 3 primers septennis de la meva vida i reflexionar sobre allò viscut. Però també recordar el que sóc ara i per això dono gràcies al grup, a les formadores i a tothom a qui he conegut a la meva vida.” B. S.

“M’ha servit per crèixer, viure, estimar. M’emporto molt agraïment, molt recolzament i molt amor.” A. A.

“Per conèixe’m més i poder millorar coses a la meva vida personal i també laboral. Agraeixo tot el que he viscut fins aleshores, les persones amb les que m’he trobat i compartit el camí de la vida. Molta gratitud.” M. D. C.

“M’ha servit per veure en mi mateixa aspectes, defectes i aptituds que desconeixia o que no aconseguia veure. Agraeixo el caliu, la confiança i l’acollida. Per definir amb una paraula el que m’emporto…: GRÀCIES ANNA I ROSER!!!” A. A.

“M’ha ajudat molt a veure i entendre els meus fills, a veure que he de millorar per no repetir patrons, a la vegada que m’ha ajudat al meu creixement. Les experiències les he viscut molt intensament.”

 

 

 

 

 

Go to Top