Conferències gratuïtes EL DESPLEGAMENT DE LA SEXOAFECTIVITAT. Cos, emocions i vincles.

Carregant Esdeveniments

Des del Centre per a Famílies amb Adolescents, de l’Ajuntament de Barcelona, s’organitzen uns tallers gratuïts adreçats a pares, mares i tutors o tutores de joves de 12 a 20 anys.

EL DESPLEGAMENT DE LA SEXOAFECTIVITAT

A càrrec d’Anna Serra Dolcet Psicopedagoga, terapeuta formadora.

El pas a un nou cicle escolar està acompanyat per l’entrada a una nova etapa vital de ser infants, fills i filles passen, a poc a poc, a ser adolescents. Dins d’una mirada sistèmica, aquesta nova realitat que es perfila, la vivim tant petits com adults acompanyants.

  • Tractarem el vincle del/la preadolescent amb si mateix/a, el seu cos el seu entorn.
  • Ens endinsarem en les prèvies que cal desenvolupar per desplegar d’una forma saludable la relació amb la sexualitat i l’afectivitat.
  • Reflexionarem sobre pilars i valors per construir relacions des del respecte, l’estima i l’acceptació de la diferència.

CONFERÈNCIES: 

  • Dijous, 6 d’octubre de 17.30 a 19.30 h. Taller: “El Pas a l’Adolescència: Sexoafectivitat” al districte de Gràcia al Centre per a Famílies amb Adolescents (Sant Antoni Maria Claret, 64-78)
  • Dijous, 20 d’octubre de 17.30 a 19.30 h. Taller: “El Pas a l’Adolescència: Sexoafectivitat” al districte de Sant Martí al Centre Cultural La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837)
  • Dijous, 17 de novembre de 17.30 a 19.30 h. Taller: “El Pas a l’Adolescència: Sexoafectivitat ” al districte de Sant Andreu a l’Espai Jove Garcilaso (C Garcilaso 103)
  • Dijous, 15 de desembre de 17.30 a 19.30. Taller “El Pas a l’Adolescència: Sexoafectivitat” al districte de les Corts a la Sede del Districte de Les Corts (c/ Comas, 18, planta baixa)

 

 

Go to Top