Jo, l’Anna Serra Dolcet

Psicopedagoga, Mestra, Pedagogia Waldorf, Pedagogia Curativa i Terapeuta Floral

anna-serra-dolcet

Sóc l’Anna Serra Dolcet, i visc la Vida amb compromís amb mi mateixa, des de l’autenticitat, la connexió i la seguretat amb que tot té el seu moment i el seu sentit.

Vaig néixer a Alcarràs, a les terres de Lleida. Allà hi tinc la meva família d’origen, i amb ells m’hi sento unida i agraïda pel camí viscut i per les experiències que ens esperen.

A les terres d’Osona hi tinc la família creada, amb la que dono i rebo cada dia, l’aliment que necessito per viure amb estima i alegria de viure.

La meva professió té com a missió obrir i ampliar camins a professionals de l’Educació, de la Salut, del Coneixement Humà, a pares, mares i a tots aquells que volen coneixe’s a si mateixos. Va destinat a totes aquelles persones que volen transformar les relacions personals i professionals i que volen crear vincles conscients, responsables i autèntics on cadascú aporta el millor de si mateix. Persones que treballen per a una major claredat, perspectiva, comprensió i coratge.

El meu treball es manifesta a través dels Cursos d’Educació amb Consciència, de Narracions i d’Autoconeixement, de Conferències, d’Assessoraments a Centres Educatius, Corporacions, Empreses i Sistemes Humans i de Consultes particulars.

Com he arribat aquí?

A través de trobades i experiències que m’han permès obrir finestres dins meu.
Als 18 anys, el llibre “Sí val la pena viure”, de M. Carme Agustí, va posar nom al món interior emocional i els estudis universitaris de mestra i psicopedagogia van aportar una base de coneixements. Els estudis amb els Sistemes Florals de Bach i Califòrnia em van connectar amb les múltiples necessitats emocionals humanes. A partir dels 24 anys, vaig viure viatges que obrien fronteres, i amb l’arribada dels 30 anys, la gran aventura i la gran oportunitat de ser mare. Al cap d’uns mesos el descobriment de la Pedagogia Waldorf, una gran portadora de sentits de vida i de comprensió per la naturalesa humana. Els estudis han continuat amb Pedagogia Curativa Antroposòfica, amb Logopèdia Integrativa des de l’impuls d’aprofundiment en qui som i els processos que ens donen forma.

L’experiència professional, el terreny per integrar i fer propis els conceptes i perspectives es basa en 17 anys treballant de mestra de música a l’escola pública, amb el contacte directe amb els nens i pre-adolescents i 6 anys de formació educativa i psicopedagògica a adults a través de cursos, assessoraments, conferències, consultes i entrevistes a programes televisius i radiofònics.

I amb tot això, el compartir vivències amb persones. El moment de treballar qualitats que tot ho vertebren, com la flexibilitat, l’assertivitat, la humilitat, la fermesa, la receptivitat, la seguretat, la sensibilitat, la claredat, la valentia i la presència.

I com continuar?

Amb entrega a la Vida, aportant la meva essència i el millor de mi mateixa en cada experiència i continuant amb el repte d’aprendre a estimar.