Conferències dirigides a

Per a AMPES

Pares i mares, aquests Cursos us ofereixen l’oportunitat de comprendre comportaments i actituds dels vostres fills. Moments de plors, crits, cops, manca de respecte, dispersió, falta d’atenció, concentració i motivació, entre d’altres. Us proporcionen respostes i eines amb un sentit renovat i conscient, per transformar la vostra realitat familiar i personal.

Per a Centres Educatius

Aquests Cursos ofereixen l’oportunitat de trobar nous enfocs i perspectives des de les quals ampliar comprensions, activitats, respostes i mirades envers els alumnes. L’aprenentatge holístic de les matemàtiques i la llengua, el treball emocional i amb valors, la responsabilitat i la motivació, la gestió de l’enuig i del conflicte, entre d’altres. També us proporcionen transformar els vincles i relacions amb els adults de la vostra comunitat educativa, desde la comprensió, el reconeixement i la consciència.

Per a Entitats Públiques

Aquests Cursos aporten la transformació d’estructures educatives i socials, en corporacions, organitzacions, equips humans i sistemes, per a que els principis que regeixen les comunitats siguin més autèntiques, responsables, fermes, segures i conscients. Generen la renovació de recursos i comprensions i proporcionen oportunitats de creixement professionals i personals.

Per a Empreses

Aquests Cursos ofereixen l’oportunitat d’augmentar l’autorresponsabilitat, la proactivitat, la col.laboració i el lideratge conscient. Es valora i es reconeix la contribució a l’empresa de les diferents qualitats humanes, les quals proporcionen tant el creixement econòmic com humà, amb totes les potències i excel.lències incloses, implicades i compromeses. Des d’aquí l’eix i centre de l’empresa es regenera i tot el sistema contribueix al seu desenvolupament.

Per a Professionals de la Salut i l'Educació

Aquests Cursos ofereixen l’oportunitat de trobar nous enfocs i perspectives des de les quals ampliar comprensions, activitats, respostes i mirades envers els nens, els adolescents i els adults que els acompanyen. El treball emocional i amb valors, la gestió de l’enuig i del conflicte, la responsabilitat i la motivació, l’aprenentatge holístic, entre d’altres. També proporcionen eines, coneixements i consciència als processos de transformació de vincles i relacions humanes.

Cursos de Creixement Personal

Aquests Cursos ofereixen l’oportunitat de trobar respostes de vida i de conèixer amb profunditat les qualitats i fortaleses per a que siguin generadores de fermesa, seguretat i estima cap a un mateix. També es descobreixen les febleses per comprendre el seu recorregut i veure-les com aliades que mostren el camí a seguir. Amb aquesta ampliació de la interioritat, la percepció de la realitat i la mirada cap a l’altre es transformen conscientment.

Catàleg de conferències

CATÀLEG DE CONFERÈNCIES EN CONSCIÈNCIA EDUCATIVA

CATÀLEG DE CONFERÈNCIES EN CONSCIÈNCIA EDUCATIVA

ÍNDEX DE CONFERÈNCIES I TALLERS La Convivència Familiar i Escolar La Por: Una Emoció a Comprendre La Gestió del No i la Frustració L'Alternativa al Càstig On és el Límit? Els Hàbits: Pilars per tota la Vida Els Judicis, les Etiquetes i l'Autoestima La Comparació i l'Enveja Les Pantalles: Ús…