Conferències dirigides a

Per a AMPES

Pares i mares, aquests Cursos us ofereixen l’oportunitat de comprendre comportaments i actituds dels vostres fills. Moments de plors, crits, cops, manca de respecte, dispersió, falta d’atenció, concentració i motivació, entre d’altres. Us proporcionen respostes i eines amb un sentit renovat i conscient, per transformar la vostra realitat familiar i personal.

Per a Centres Educatius

Aquests Cursos ofereixen l’oportunitat de trobar nous enfocs i perspectives des de les quals ampliar comprensions, activitats, respostes i mirades envers els alumnes. L’aprenentatge holístic de les matemàtiques i la llengua, el treball emocional i amb valors, la responsabilitat i la motivació, la gestió de l’enuig i del conflicte, entre d’altres. També us proporcionen transformar els vincles i relacions amb els adults de la vostra comunitat educativa, desde la comprensió, el reconeixement i la consciència.

Per a Entitats Públiques

Aquests Cursos aporten la transformació d’estructures educatives i socials, en corporacions, organitzacions, equips humans i sistemes, per a que els principis que regeixen les comunitats siguin més autèntiques, responsables, fermes, segures i conscients. Generen la renovació de recursos i comprensions i proporcionen oportunitats de creixement professionals i personals.

Per a Empreses

Aquests Cursos ofereixen l’oportunitat d’augmentar l’autorresponsabilitat, la proactivitat, la col.laboració i el lideratge conscient. Es valora i es reconeix la contribució a l’empresa de les diferents qualitats humanes, les quals proporcionen tant el creixement econòmic com humà, amb totes les potències i excel.lències incloses, implicades i compromeses. Des d’aquí l’eix i centre de l’empresa es regenera i tot el sistema contribueix al seu desenvolupament.

Per a Professionals de la Salut i l'Educació

Aquests Cursos ofereixen l’oportunitat de trobar nous enfocs i perspectives des de les quals ampliar comprensions, activitats, respostes i mirades envers els nens, els adolescents i els adults que els acompanyen. El treball emocional i amb valors, la gestió de l’enuig i del conflicte, la responsabilitat i la motivació, l’aprenentatge holístic, entre d’altres. També proporcionen eines, coneixements i consciència als processos de transformació de vincles i relacions humanes.

Cursos de Creixement Personal

Aquests Cursos ofereixen l’oportunitat de trobar respostes de vida i de conèixer amb profunditat les qualitats i fortaleses per a que siguin generadores de fermesa, seguretat i estima cap a un mateix. També es descobreixen les febleses per comprendre el seu recorregut i veure-les com aliades que mostren el camí a seguir. Amb aquesta ampliació de la interioritat, la percepció de la realitat i la mirada cap a l’altre es transformen conscientment.

Catàleg de conferències

LA POR. COM VIURE-LA. QUÈ REPRESENTA. COM TRANSFORMAR-LA.

LA POR. COM VIURE-LA. QUÈ REPRESENTA. COM TRANSFORMAR-LA.

LA POR. COM VIURE-LA. QUÈ REPRESENTA. COM TRANSFORMAR-LA.   El sentit de tenir por. La vivència de la por. Destrueix o construeix? Les influències negatives que augmenten la por. La transformació de la por a través del procés d’autocreixement de l’adult.

LA CONVIVÈNCIA ENTRE PARES I FILLS:  REPTES QUOTIDIANS PEL CREIXEMENT CONSCIENT.

LA CONVIVÈNCIA ENTRE PARES I FILLS: REPTES QUOTIDIANS PEL CREIXEMENT CONSCIENT.

LA CONVIVÈNCIA ENTRE PARES I FILLS:  REPTES QUOTIDIANS PEL CREIXEMENT CONSCIENT. La convivència i la construcció de l’autoestima i de les creences internes. La tensió i el conflicte. La convivència i la capacitat d’aprendre, a l’escola, l’institut i la vida. Les relacions humanes: Oportunitats de creixement per a tots. El…

SER GUIES CONSCIENTS. TRANSFORMAR FORCES OPOSADES I CONTRADICTÒRIES EN VIVÈNCIES D’EQUILIBRI.

SER GUIES CONSCIENTS. TRANSFORMAR FORCES OPOSADES I CONTRADICTÒRIES EN VIVÈNCIES D'EQUILIBRI.

SER GUIES CONSCIENTS. TRANSFORMAR FORCES OPOSADES I CONTRADICTÒRIES EN VIVÈNCIES D'EQUILIBRI. Les polaritats entre adults. La confrontació. La sobreprotecció. L’acompanyament conscient. L’equilibri en les relacions.  

NARRACIONS AMB VALORS: UNA EDUCACIÓ AMB HUMANITAT.

NARRACIONS AMB VALORS: UNA EDUCACIÓ AMB HUMANITAT.

NARRACIONS AMB VALORS: UNA EDUCACIÓ AMB HUMANITAT.  Els símbols: Coneixements arquetípics. Els contes i l’educació emocional. Una narració per cada fase i crisi de creixement. Les civilitzacions de la humanitat dins d’un mateix.  

LA RÀBIA I EL PLOR. DE L’INFERN A LA TERRA.

LA RÀBIA I EL PLOR. DE L’INFERN A LA TERRA.

LA RÀBIA I EL PLOR. DE L’INFERN A LA TERRA.   El nerviosisme i el malestar. Orígens de la irritabilitat, la ràbia i el plor. Les mossegades, empentes, cops, insults. La resposta de l’adult. L’actitud interna. Eines i estratègies.             

ELS JUDICIS EN LA CONSTRUCCIÓ DE L’AUTOESTIMA

ELS JUDICIS EN LA CONSTRUCCIÓ DE L’AUTOESTIMA

ELS JUDICIS EN LA CONSTRUCCIÓ DE L’AUTOESTIMA   Els judicis rebuts i els judicis donats. Les seves conseqüències en un mateix. Relacions basades en judicis i crítiques. L’autoestima i les relacions humanes. La conquesta d’un llenguatge assertiu i veraç.  

PUC DEIXAR DE PATIR, DE CONTROLAR I DE PREOCUPAR-ME?

PUC DEIXAR DE PATIR, DE CONTROLAR I DE PREOCUPAR-ME?

PUC DEIXAR DE PATIR, DE CONTROLAR I DE PREOCUPAR-ME?   La preocupació. La por i la desconfiança. L’autoafirmació i l’assertivitat. L’autoeducació. La transformació interior.

ESTIMAR ELS PARES:  ARRELS QUE SOSTENEN O ARRELS QUE TRENQUEN

ESTIMAR ELS PARES: ARRELS QUE SOSTENEN O ARRELS QUE TRENQUEN

ESTIMAR ELS PARES: ARRELS QUE SOSTENEN O ARRELS QUE TRENQUEN   Els grans pilars: el pare i la mare. Arquetips. Impediments i dificultats per estimar els pares. La projecció del desamor familiar en l’escola. La presència conscient de l’adult. Sanació i llibertat interior.  

L’ALTERNATIVA AL CÀSTIG

L’ALTERNATIVA AL CÀSTIG

L’ALTERNATIVA AL CÀSTIG El càstig com a eina automàtica. Les conseqüències emocionals del càstig. Tipus de reaccions. Alternatives al càstig. La impulsivitat versus l’autoconeixement.